οι συνεργάτες της 4Κ Group

Διοίκηση, εργαζόμενοι και συνεργάτες αποτελούμε ένα αδιάρρηκτο σύνολο, που μοιράζεται
το Όραμα και τις Αξίες της εταιρείας και εφαρμόζουμε με συνέπεια την φιλοσοφία μας.

ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Χρόνης Θεόδωρος

Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και διατηρεί οργανωμένο δικηγορικό γραφείο με πέντε (5) βασικούς και έμπειρους συνεργάτες δικηγόρους, δικαστικό επιμελητή και συμβολαιογράφο, από το 1995, με πολύχρονη εμπειρία στη μαχόμενη δικηγορία με έμφαση στο εμπορικό – εταιρικό αλλά και στο ποινικό δίκαιο, συνεργαζόμενος επιπλέον στενά με δικηγορικά γραφεία σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, την Κύπρο αλλά και στις βασικές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Παράλληλα, από το 1999 είναι νομικός σύμβουλος και διευθυντής νομικών υπηρεσιών της ασφαλιστικής εταιρίας «Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ», μίας εκ των μεγαλυτέρων ασφαλιστικών εταιριών της χώρας, εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, νομικός σύμβουλος των θυγατρικών εταιριών του ομίλου Ευρωπαϊκή Πίστη καθώς επίσης και νομικός σύμβουλος άλλων μεγάλων εμπορικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και την αλλοδαπή αλλά και πολυάριθμων ιδιωτών πελατών. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και έχει προπτυχιακές σπουδές στις νομικές σχολές των Πανεπιστημίων της Βιέννης και του Freiburg της Γερμανίας.

Ακαδημίας 57, Αθήνα, 10679, Αττικής, Τηλ.: 2103623306, Fax: 2103640386

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, Epsilon Net Software, της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο Epsilon Net Network και της εκπαίδευσης Epsilon Net Training

Λεωφ. Συγγρού 350, 176 74, Αθήνα – Καλλιθέα, Τηλ.: (+30) 211 5007000, www.epsilonnet.gr

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η B.I.MA. ΑΕ είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της διοίκησης, της πληροφορικής, της καινοτομίας και της ανάπτυξης.

Πλατεία Παγκρατίου 4, 116 34 Αθήνα, Τηλ.: (+30) 210 75 18 344, www.bima.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

AG –Insurance

Το 2013 η κυρία Κορκολή Αγγελική και η κυρία Σκούρα Γεωργία πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι και πραγματογνώμονες δημιουργήσαν τις ασφαλιστικές υπηρεσίες AG -Insurance με πρωταρχικό και κύριο σκοπό να ενεργούν κατά τρόπο έντιμο, αμερόληπτο και επαγγελματικό, με γνώμονα μόνο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πελατών τους, παρέχοντας έγκαιρη, πλήρη, ορθή, επαρκή και κατάλληλη πληροφόρηση για όλους τους Κλάδους Ασφάλισης.

Οι ασφαλιστικές υπηρεσίες AG –Insurance παρέχουν σε όλους τους πελάτες τους εκτός από σωστή ενημέρωση και πληροφόρηση των ασφαλιστικών προϊόντων και την διαχείριση των ζημιών .Αναλαμβάνουν όλες Απαραίτητες ενέργειες για την διαδικασία αποζημίωσης καθώς και την σύνταξη έκθεσης απαίτησης σωματικών βλαβών – υλικών ζημιών συγκεντρώνοντας όλα τα σχετικά έγγραφα που η προσκόμιση τους είναι απαραίτητη για την καταβολή της αποζημίωσης.

Κώστα Βάρναλη 64, Πετρούπολη 132 31 Τηλ.: 21 0502 0090

MARKETING

Concept Maniax is a branding and web design agency, with a talented team of creative thinkers, passionate designers, digital innovators and story tellers, creating integrated marketing and communication experiences that lead to real results.

Πειραιώς και Λαμίας 1, Ταύρος, Τηλ.: (+30) 210 3414380, 210 4949433, www.conceptmaniax.gr

  newsletter

  Subscribe to our newsletter to receive all the latest tax news and also the reminders for the application deadlines.

   newsletter

   Έγγραψου στο newsletter μας για να λαμβάνεις όλα τα τελευταία φορολογικά νέα
   και υπενθυμίσεις για τις προθεσμίες καταβολής αιτήσεων.