το όραμα της 4K GROUP

είναι η ανάπτυξη και η διατήρηση της ηγετικής μας θέσης στην αγορά των οικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, προσφέροντας εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες στον πελάτη. Για να το επιτύχουμε έχουμε διαμορφώσει ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο κυριαρχούν ο σεβασμός, η ομαδικότητα, η εμπιστοσύνη, μα πάνω απ’ όλα, η υπερηφάνεια για τις υπηρεσίες μας.

οι αξίες της 4Κ Group

βρίσκονται στην «καρδιά» της φιλοσοφίας και λειτουργίας μας από το ξεκίνημα μας. Παρά την εντυπωσιακή ανάπτυξή μας, διατηρούμε μέχρι σήμερα την κουλτούρα μιας πραγματικά ανθρωποκεντρικής εταιρείας, με βασικό στόχο την ποιότητα, την καινοτομία, την εξέλιξη και τη συνεχή βελτίωση. Από αυτές τις βασικές αρχές, απορρέουν και οι αξίες μας, οι οποίες αποτελούν έμπνευση για όλους τους συνεργάτες μας και τις οποίες προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε πράξη.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ

[xyz-ips snippet=”Sev”]

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

[xyz-ips snippet=”aker”]

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

[xyz-ips snippet=”ypef”]

ΑΝΘΡΩΠΟΙ

[xyz-ips snippet=”anthr”]

ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

[xyz-ips snippet=”omad”]

ΘΑΡΡΟΣ

[xyz-ips snippet=”thar”]

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

[xyz-ips snippet=”kain”]

Διοίκηση και εργαζόμενοι αποτελούμε ένα αδιάρρηκτο σύνολο, που μοιράζεται το Όραμα και τις Αξίες της εταιρείας και εφαρμόζουμε με συνέπεια την φιλοσοφία μας. Καθημερινή μας επιδίωξη είναι να είμαστε πολύτιμοι συνεργάτες για τους πελάτες μας και να τους υποστηρίζουμε στην προσπάθειά τους για ένα καλύτερο και πιο κερδοφόρο μέλλον.

  newsletter

  Subscribe to our newsletter to receive all the latest tax news and also the reminders for the application deadlines.

   newsletter

   Έγγραψου στο newsletter μας για να λαμβάνεις όλα τα τελευταία φορολογικά νέα
   και υπενθυμίσεις για τις προθεσμίες καταβολής αιτήσεων.